Extern marknadsavdelning

Extern marknadsavdelning

Oavsett om ni har en tillfälligt underbemannad marknadsavdelning eller om ni har valt att outsourca hela marknadsfunktionen så kan vi bistå i det arbetet som en extern marknadsavdelning. Vi arbetar såväl strategiskt som taktiskt och har erfarenhet från uppdrag där vi arbetar med att driva marknadsfrågorna helt till att vara en del i vår kunds marknadsteam.

Ni kan anlita oss per projekt eller timme och på retainer eller fast offert. Vi arbetar gärna med att strukturera och hjälpa företag med strategi och marknadsföring och kan anpassa oss snabbt efter våra kunders behov. Vi jobbar ibland som helt fristående marknadsavdelning och driver frågor från strategi till produktion och löpande arbete och ibland kompletterar vi befintliga marknadsresurser.

 

Att ta in oss som extern marknadsfunktion ger er en möjlighet att få nya ögon att se över er marknadsföring och komma med ideer och tankar. Vi delar med oss av vår breda erfarenhet från andra företag och uppdrag och kunskap om olika marknadsföringsrelaterade frågor.

Vi är tydliga med vad som ingår i vårt uppdrag och specificerar tillsammans de krav och önskemål ni har och hur vi ska göra för att nå ett bra resultat tillsammans. Vi gör det enkelt att samarbeta med oss genom transparens och tydlighet både i uppdragsbeskrivning, genomförande och ekonomin kring det.

Några exempel på tjänster är:

• Rådgivning
• Strategisk konsultation och planering
• Taktiskt genomförande och produktion
• Utbildning av inhouseavdelningar

Vi kan ge stöd inom alla de ämnen som berör marknadsområdet och vi arbetar såväl med strategiskt konsultation och planering som taktiskt genomförande och produktion.

Att anlita en extern marknadsavdelning kan effektivisera ert arbete och avlasta er internt och ger en bra möjlighet till en nytändning och få nya perspektiv. Vi utbildar er och erbjuder konsultation och rådgivning gällande marknads- och kommunikationsfrågor oberoende av kanal eller media kommunikationen ska ske i. Det spänner från strategier till produktion och via både digital och analog kommunikation.

 

Vill du veta mer om hur vi på Byråteket skulle kunna fungera som er externa marknadsavdelning så kontakta oss gärna.

Läs gärna mer i vårt
nyhetsbrev & blogg

Vill du läsa mer om några av de tips, ideer och reflektioner vi har inom olika ämnen så anmäl dig till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer att dyka upp ungefär en gång i månaden och innehåller bland annat utdrag från våra senaste inlägg i vår blogg och annan information och inspiration som vi gärna vill dela med oss av.

Du anmäler dig till vårt nyhetsbrev genom att lämna ditt namn och epost i formuläret i vår sidfot

Vår blogg ja! Kika gärna in i den och botanisera bland våra artiklar där vi delar med oss av hands-on-tips, inspiration och trender kring marknadsföring som vi tror kommer underlätta och inspirera vardagen för dig som också jobbar med kommunikation.

Behöver ni outsourca er marknadsavdelning?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.