MBCs nya hemsida är lanserad

av | aug 13, 2019 | Webb digital kommunikation

Malmö byggcenter AB (MBC) är ett modernt byggföretag verksamt i Öresundsregionen. Vi på Byråteket fick förtroendet att se över MBCs grafisk profil och som en del i detta arbete skapade vi en ny logotyp, jobbade fram ett nytt bildspråk och som en naturlig följd efter det producerade vi en ny hemsida. Ett fantastiskt roligt arbete som innebar att förvalta de gamla värdena i ett fint varumärke och bära dem vidare i en ny modernare uniform utan att tappa sin igenkänning.

SNYGG, LÄTTNAVIGERAD HEMSIDA MED KUNDINLOGG
Utgångspunkten i briefen för uppdraget var att hemsidan skulle vara enkel, informativ och innehålla sidor med inloggningsfunktion för kunder. Den skulle spegla MBCs verksamhet på ett genuint sätt och visa verkligheten. I övrigt var det en brief som lämnade stor öppet för Byråtekets förslag till layout, struktur och upplägg.

RESULTATET
Resultatet blev en ljus och luftig sida med bilder från MBCs vardag, referensjobb och tydlig sitestruktur för att ge en bra bild av verksamhetens innehåll och de erbjudande och erfarenheter MBC har. Hemsidans back end är byggd i WordPress av Fredrik Trane.

Stort tack MBC för uppdraget och förtroendet vi fått. Ett fantastiskt kul arbete från att skapa en ny profil till produktion av en helt ny hemsida. Ni kan kika på resultatet här: https://malmobyggcenter.se

Byråteket är en strategisk kommunikationsbyrå i Malmö. Vi är en fullservicebyrå som jobbar med reklam, kommunikation och marknadsföring i alla kanaler. Från strategi till taktik och produktion av material för såväl tryck som film, webb och andra digitala kanaler.  Vi har tagit fram många digitala strategier och har stor erfarenhet av arbete med att ta fram hemsidor. Kontakta oss gärna om det är vad ni behöver hjälp med.

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.