Om Byråteket

Så skapar vi värde och nytta – för er

För de flesta av våra uppdragsgivare fungerar vi som strategisk kommunikationspartner – deras fullservicebyrå. Med det menar vi att vi är den sammanhållande hubben för samtliga kommunikationsaktiviteter. Vi jobbar nära våra kunder för att vi vet att det blir allra bäst resultat när våra kompetenser får tillgång till varandra. Och transparensen i vårt arbetssätt och kundens delaktighet gör också att alla parter har en väldigt tydlig bild av hur vi ska nå vårt mål, med vad och inom vilken tidsram. Win, win, win!

Genom åren har vi jobbat med en lång rad varumärken och vitt skilda branscher, med allt från tung gruvindustri, godis, nötter, läkemedel, bilvård, fastigheter, samhällsinformation, färg och inredning, till hudvårdande tvålar och rengöringsmedel. Listan kan göras lång.

I alla våra jobb är det alltid vi som är den strategiska och kreativa kärnan i projekten. Däremot är det inte vi på Byråteket ensamma som utför allt det praktiska i en produktionDet är den andra delen av styrkan i vårt erbjudande. Vi är hubben som håller i all kontakt med dig som kund och allt runt framtagandet av koncept, idé och strategi. Ett nära samarbete med korta beslutsvägar. Men sedan skräddarsyr vi den bästa kombinationen av olika spetskompetenser för att lösa olika uppdrag. Vi har ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners som webbyråer, copywriters, fotografer, illustratörer etc som är bäst på sin grej. Massor av duktiga människor tillgängliga för er till konkurrenskraftiga priser. Hör av er, så berättar vi mer!

 

  • Andelen dagar med kul på jobbet 100%

Byråteket i siffror

Byråteket är en ung kommunikationsbyrå men vi som äger och driver byrån fyller den med över 25 års erfarenhet var från reklam- och kommunikationsbranschen och vi kan det här med marknadsföring. Vi, tillsammans med det nätverk vi jobbar med för att lösa olika uppdrag ger dig den bästa mixen av erfarenhet, kunskap och den senaste tekniska kompetensen. Vill du veta mer om vår bakgrund och hur vi jobbar? Hör av dig!

Kommunikations- och reklamerfarenhet (år)

Så många år har Byråteket funnits

  • Så stor andel av Byråtekets ägare älskar Excel (På ett lite sjukt sätt) 50%

Behöver ni en kommunikationsbyrå som oss?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.