Våra CSR-projekt

CSR för Byråteket  – i vår närmiljö

Vi på Byråteket vill som småföretagare dra vårt CSR-strå till stacken för vår närmiljö. Just nu för älskade Malmö, staden vi verkar i. Vi jobbar just nu som strategisk kommunikationspartner för två Malmöorganisationer som på två helt olika sätt arbetar hårt för att stärka bilden av varumärket Malmö (som ju på senare tid fått lite väl oförtjänt dåligt rykte). Men framför allt för Malmöbon och människorna i vår region. Bygga vi-känslan, gemenskapen och stoltheten över Malmö för så väl Malmöbon som för näringslivet.

I detta arbete bistår vi med vår tid och kunskap för att sprida deras budskap, skapa deras strategiska styrdokument, bygga deras varumärke och hjälpa till med att fylla deras kommunikation med engagerande innehåll för att vi tillsammans ska nå de uppsatta målen.

Malmö I love you

Malmö, I Love You är en inkluderande innehållsplattform för samhällsnytta och engagemang som drivs av den ideella organisationen Cities of Love Scandinavia som en del av ett globalt nätverk skapat av producenterna bakom de hyllande filmerna Paris, Je T’aime, New York, I Love You och Rio, I Love You. Plattformen bygger på att Malmö, I Love You, i samverkan med näringslivet, institutioner och invånarna i staden skapar sociala och kulturella aktiviteter och evenemang. Skrivet, fotograferat och filmat innehåll, som lyfter fram stadens kreativitet, mångfald och kärlek. Det visar på vilka positiva effekter det får när myndigheter, företag, kreativa aktörer och stadsbor förenas och agerar gemensamt för en hållbar utveckling, i detta fallet för staden Malmö.

Läs mer på: malmoiloveyou.com och på facebook

PRESS:
180630 https://www.sydsvenskan.se/2018-06-30/big-slap-donerar-300-gratisbiljetter-till-malmos-ungdomar

180412 https://www.sydsvenskan.se/2018-04-12/fika-for-integration-innan-mff-match-100-gratisbiljetter

170903 https://www.sydsvenskan.se/2017-09-03/malmo-i-love-you-ska-bli-internationell-storfilm-och-skanka-hopp-till-malmobor?redirected=1

 

Stiftelsen för Malmö Konstmuseum

En stor del av den fantastiska konstsamling som tillhör Malmö Konstmuseum står idag magasinerad, helt osedd. Med sin passion för konsten och Malmö, jobbar Stiftelsen för Malmö Konstmuseum för att göra all konst som tillhör Malmö Konstmuseum tillgänglig för en större publik och slutligen öka konstintresset i samhället och stärka varumärket Malmö. Stiftelsen arbetar aktivt på att ackumulerar kapital genom donationer från näringslivet och privatpersoner för att stödja förverkligandet och etableringen av ett nytt betydande Konstmuseum i Malmö. Allt sida vid sida med Malmö Stad.

Läs mer på sfmk.org och på linkedin

PRESS:

200705 https://www.sydsvenskan.se/2020-07-05/ekonomistudenter-kravs-besoksboom-for-att-rattfardiga

200520 https://www.sydsvenskan.se/2020-05-29/malmo-redo-att-skriva-avsiktsforklaring-om-nytt-konstmuseum

200229 https://www.sydsvenskan.se/2020-02-29/konststiftelsens-krav-avsiktsforklaring-nu

200308 https://www.sydsvenskan.se/2020-03-08/i-ett-nytt-museum-skulle-malmoborna-fa-se-sin-enorma

190922 https://www.sydsvenskan.se/2019-09-22/nya-konstmuseistiftelsen-svarare-att-fa-in-pengar-om-museet

190122 Wingårdhs ritar på tre alternativ för nytt konstmuseum i Malmö

181010 Ny stiftelse vill skapa ett konstmuseum av hög internationell standard i Malmö

181010 Vill skapa konstmuseum

Vill du veta mer om oss eller våra Malmöprojekt?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.