Om Byråteket

Kommunikations- och Reklambyrå i Malmö

Reklambyrå i Malmö med fokus på strategisk kommunikation

Strategisk varumärkesbyggande kommunikation som skapar uppmärksamhet, förändring och sälj. Alltså ett värde. För de flesta av våra uppdragsgivare fungerar vi som deras strategiska kommunikationspartner – deras fullservicebyrå. Med det menar vi att vi är navet för samtliga marknads- och reklamaktiviteter. Vi jobbar nära våra kunder för att vi vet att det blir allra bäst resultat när våra kompetenser får tillgång till varandra. Och transparensen i vårt arbetssätt och kundens delaktighet gör också att alla parter har en väldigt tydlig bild av hur vi ska nå vårt mål, med vad och inom vilken tidsram. Win-win för alla inblandade.

Gedigen erfarenhet från många branscher

Genom åren har vi jobbat som reklambyrå med uppdrag för en lång rad varumärken och vitt skilda branscher, med allt från tung gruvindustri, godis, nötter, läkemedel, bilvård, fastigheter, samhällsinformation, färg och inredning, till hudvårdande tvålar och rengöringsmedel. Listan kan göras lång.

Samma kontakt i alla era marknads- och kommunikationsuppdrag – oavsett slutkanal

I alla våra jobb är det alltid vi som är den strategiska och kreativa kärnan i projekten. Däremot är det inte vi på Byråteket ensamma som utför allt det praktiska i en produktionDet är den andra delen av styrkan i vårt erbjudande. Vi är hubben som håller i all kontakt med dig som kund och allt runt framtagandet av koncept, idé och strategi. Ett nära samarbete med korta beslutsvägar. Men sedan skräddarsyr vi den bästa kombinationen av olika spetskompetenser för att lösa olika uppdrag. Då det behövs externa samarbetspartners tar vi med dem och de blir en del i er arbetsgrupp.  Vi har ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners som webbyråer, copywriters, fotografer, illustratörer etc som är bäst på sin grej. Massor av duktiga människor tillgängliga för er. Hör av er, så berättar vi mer!

Vi fastnade för Byråtekets guldgruva till hemsida när vi letade varumärkesbyrå. Vi tyckte om tilltalet och att den var så bjussig och precis så upplevde vi också Byråteket – de är öppna, positiva och proffsiga.

De ledde oss igenom processen med att ta fram en varumärkesplattform på ett lugnt, pedagogiskt och tryggt sätt. De lyssnade på oss, såg våra behov och levererade en fin och användbar plattform och de rätta verktygen för att sedan implementera den vidare internt.

Petra Brylander

VD/teaterchef på Uppsala stadsteater

Byråteket tog fram en varumärkesplattform åt oss som fungerar i alla led – en utmaning på en teater som består av vitt skilda yrken, allt från hantverkare, skådespelare och tekniker till kommunikatörer och ekonomer. Den är tydlig, lätt att förstå och ta till sig och mitt i prick Uppsala stadsteater! Det är så skönt att ha den på plats, att samlas kring den och diskutera utifrån. Vi tar avstamp i den, hittar kraft och mod, för att tillsammans beröra Uppsalaborna bortom föreställningen.

 

Sofia Johansson

Kommunikationschef på Uppsala stadsteater

Byråteket i siffror

Byråteket är en ung kommunikations- och reklambyrå i Malmö men vi som äger och driver byrån fyller den med över 25 års erfarenhet var från reklam- och kommunikationsbranschen och vi kan det här med marknadsföring. Vi, tillsammans med det nätverk vi jobbar med för att lösa olika uppdrag ger dig den bästa mixen av erfarenhet, kunskap och den senaste tekniska kompetensen. Vill du veta mer om vår bakgrund och hur vi jobbar? Hör av dig!

Kommunikations- och reklamerfarenhet (år)

Så många år har Byråteket funnits

Behöver ni en reklambyrå som oss?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.