Praktisera/jobba med oss

Söker du praktik på strategisk reklambyrå i Malmö?

Letar du efter praktikplats på en strategisk reklambyrå i Malmö, som är både erfaren och kul att jobba på? Vi tycker det är viktigt att bidra till att duktiga, unga, nya kreatörer får en chans att komma in i arbetslivet. Skicka in en ansökan på info@byrateket.se så ser vi om vi är en match! 

Just nu kan vi ta emot dig som går eller gått färdigt din utbildning på högskolenivå. Du är grafisk formgivare eller vill praktisera som AD-ass och du är bekväm med att jobba både med trycksaker, illustration och digitalt med hemsidor, banners och sociala media. Kan du skapa innehåll som film och foto är ett plus men inte nödvändigt. 

Bli en del av vårt nätverk och jobba med oss!

Vi vill alltid hitta nya duktiga samarbetspartners att utöka vårt nätverk med, så är du copy –  svensk eller engelsk, grafisk formgivare, fotograf, illustratör, webbyrå (backend), produktionsbolag…listan kan göras väldigt lång… Men kort sagt, jobbar vi i samma bransch, du är frilans, vill ha samarbete med reklam- och kommunikationsbyråer och du är grym på det du gör och vill jobba nära och prestigelöst med oss och våra uppdragsgivare. Och! (väldigt många ”och” i detta stycket haha) Ditt fokus är också att vår gemensamma slutleverans ska bli så proffsig, snygg och bra som möjligt, så hör av dig, så ser vi när vi kan få tillfälle att jobba ihop! (Vi anställer inte just nu.) Läs mer om vårt arbetssätt här.

Skulle du vilja praktisera eller jobba ihop med oss?

Hör av dig till någon av oss så pratar vi om det över en kopp kaffe.

 

Malin Staberg

Malin Staberg

Projektledare & Varumärkesstrateg

0707-71 61 16
malin@byrateket.se

 

Victoria Schönström

Victoria Schönström

Art Director & Varumärkesstrateg

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.