Föreläsningar & workshops

Föreläsningar & workshops

Vi använder ofta föreläsningar & workshops som metod för att inledande tanka ur information ur en organisation i t ex ett varumärkesarbete. Ofta återvänder vi till samma metod när arbetet är klart och det ska implementeras internt.

Nyckelordet för en lyckad implementering är delaktighet och all form av implementering måste utgå ifrån hur vi som människor fungerar. Ju högre grad av involvering desto bättre resultat. Att bara lyssna på någon är oftast inte tillräckligt för att uppnå en förändring.

 

En kombination av en föreläsning och interaktion i t ex en workshop är det som ger bäst resultat. Interaktionen när människor utbyter tankar och idéer och kommer fram till nya lösningar, tillsammans, skapas ny kunskap och en delaktighet som är svår att uppnå effektivt på något annat sätt.

Men ”bara” en föreläsning kan däremot vara precis vad som behövs för att kicka igång en process som gått i stå eller inspirera kollegorna till nya stordåd.

Vill du veta mer om hur vi på Byråteket kan hjälpa er med att sätta ihop en workshop eller föreläsning så kontakta oss gärna. Vi har stor erfarenhet från denna typ av arbete med både välkända och okända varumärken. Hör av dig!

Läs gärna mer i vårt
nyhetsbrev & blogg

Vill du läsa mer om några av de tips, ideer och reflektioner vi har inom olika ämnen så anmäl dig till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet innehåller bland annat utdrag från våra senaste inlägg i vår blogg och annan information och inspiration som vi gärna vill dela med oss av.

Du anmäler dig till vårt nyhetsbrev genom att lämna ditt namn och epost i formuläret i vår sidfot

Vår blogg ja! Kika gärna in i den och botanisera bland våra artiklar där vi delar med oss av hands-on-tips, inspiration och trender kring marknadsföring som vi tror kommer underlätta och inspirera vardagen för dig som också jobbar med kommunikation.

Du hittar våra blogg här. I den kommer du kunna läsa inlägg om t ex föreläsningar & workshops.

Behöver ni hjälp med en föreläsning eller workshop?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.