Event & Mässor

Event & Mässor

För många företag är event och mässor en viktig del av säljarbetet. Det är där man träffar kunder, potentiella kunder, konkurrenter och andra med intresse i samma bransch. Att göra tillfället till en lyckad tillställning handlar ofta om planering.

Att ta ett helhetsgrepp om eventet eller mässan och skapa ett koncept är viktigt. Allt från ett första save-the date-utskick, en inbjudan till en monter, aktiviteter runt mässtillfället och en uppföljning.

AKTIVERA ERT VARUMÄRKE MED ALLA SINNEN PÅ EVENT & MÄSSOR
På ett event & mässor har man chansen att aktivera sitt varumärke fullt ut i flera kanaler på en och samma plats. Här kan man utnyttja alla sinnen för att kommunicera värdet, nyttan och underhållningen med ens produkter/erbjudanden.

 

Dofter och möjligheten för era målgrupper att få prova era produkter och uppleva dess egenskaper ges här på ett unikt sätt. Där man möter kunden fysiskt och målgruppen är för att de har ett intresse för branschen man rör sig i, har man världens tillfälle att med lite tur och skicklighet snart även göra dem intresserade för de produkter och erbjudanden man har.

Ta tillfället i akt på era event & mässor och skapa en riktigt spännande monter som drar besökare genom ljud, ljus, doft och såklart med känsla och ett visuellt intryck som skapar nyfikenhet och nya affärer. Och glöm inte den viktiga uppföljningen efter mässan!

Detta kan vi på Byråteket hjälp er med. Hör av er så berättar vi mer!

Några av våra jobb

Här är ett exempel på ett mässkoncept och grafisk profil/logo vi tagit fram för nordens största spelmässa, Grow Gaming, med start sommaren 2021. Och en enkel mässmonter vi gjort för Liv by Clemondo, hudvård och rengöringsprodukter.

Men genom åren har vi jobbat med en lång rad varumärken och vitt skilda branscher, med allt från tung gruvindustri, godis, nötter, läkemedel, bilvård, fastigheter, samhällsinformation, färg och inredning.

Tveka inte att höra av dig om du vill se fler exempel på vad vi gjort. Vi har en gedigen portfolio med jobb.

Behöver du hjälp med ett event eller en mässa?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.