Trycksaksproduktion

Trycksaksproduktion

Digital produktion i all ära men även de tryckta marknadsmaterialet har fortfarande en viktig plats i vår kommunikation och trycksaksproduktion har en självklar plats i vårt arbete.

Trycksaken som kommunikationskanal och den taktila möjligheten att påverka sina målgrupper hittar man bara här och på sin förpackning. (Läs mer om förpackningsdesign här) Därför brukar vi lyfta valet av papper som en viktig fråga i detta sammanhang, så att man inte förbiser och missar möjligheten att göra ett avtryck på sina målgrupper när de står där med trycksaken i sina händer. Det är där och då de faktiskt kan ta och känna på varumärket och lite vad det står för. Valet av rätt papper och effekterna man kan få fram kan vara avgörande för om man behåller trycksaken eller om den åker till pappersinsamlingen.

Vi arbetar med allt från broschyrer, foldrar, affischer, kundtidningar, DR till annonser och skylt-, butiks- och displayproduktion. Alltid i samspel med digitalt material och andra kanaler.

 

Behöver ni hjälp med trycksaksproduktion?

Vi har stor erfarenhet från att ha jobbat med många trycksaksproduktioner, bra tryckerier och hjälper er gärna med lite förslag om ni inte har relationer med egna tryckerier. Vi vill helst vara involverade från början till slut i hela processen och släpper ogärna vår del i arbetet innan vi har kontrollerat provtrycket. Dels för att vi vill vara säkra på att trycksaken blir riktigt bra, utan korrfel och färgstick. Och dels för att vi fortfarande tycker att lukten av trycksvärta är en av de godaste vi vet…

Behöver ni hjälp med att ta fram trycksaker? Hör gärna av er!

Några trycksaker vi gjort

Här är några exempel på trycksaker vi gjort. En affischserie för Malmö I love you, broschyrer och kampanjblad.

Men genom åren har vi jobbat med en lång rad varumärken och vitt skilda branscher, med allt från tung gruvindustri, godis, nötter, läkemedel, bilvård, fastigheter, samhällsinformation, färg och inredning, till hudvårdande tvålar och rengöringsmedel.

Tveka inte att höra av dig om du vill se fler exempel på vad vi gjort. Vi har en gedigen portfolio av jobb vi gjort genom åren.

Behöver du hjälp med en trycksak?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.