Vårt arbetssätt

Vårt arbetssätt

BYRÅTEKETS BRANDTRIANGEL
Modellen är bekant va? Den används traditionellt när man ska förklara de grundläggande förutsättningarna för förbränning. Men vi har vårt eget sätt att använda den. Det är så här vi ser på samarbetet mellan oss och våra uppdragsgivare.

Vi jobbar så här för att det är i kombinationen av våra kompetenser och ett nära, prestigelöst och varmt samarbete som det händer – Magin som får ert varumärke att glöda.

Hur funkar brandtriangeln då?
Bränslet =
Det är ni. All den kunskap ni besitter om ert erbjudande, produkt eller tjänst. Plus den utmaning ni står inför. Det är det ni för med in i den här konstellationen och det som är den grundläggande basen för hela modellen. Allt det som vi aldrig kan veta mer om än ni.
Syret =
Det är vi. Vår kunskap om kommunikation och marknadsföring. Beroende på vilken utmaning det är som ska lösas, så tillför vi nytt syre och energi till processen med vårt utifrånperspektiv. Här kommer vi utmana problemställningen och ställa frågor som kanske kan te sig lite småbesvärliga men som vi anser är nödvändiga för att kunna göra ett bra jobb och för att kunna nå era uppsatta mål. Ärligt, härligt & lite besvärligt – Transparens och rak kommunikation – the Byråteket way.
Värmen =
Den sista, men inte den minst viktiga delen av vår brandtriangel. Vi anser att ett varmt samarbete är en förutsättning för att vi ska fungera tillsammans. De andra två pusselbitarna är det vi tillför rent konkret från olika håll men det är här de möts och gifts ihop. Har man inte respekt för varandras kunskap och gillar varandra så fungerar inte samarbetet. Det ska vara kul att jobba ihop. Vi vill, precis som ni, ha långa relationer med våra kunder och då är denna pusselbiten en förutsättning.

Man kan jobba ihop utan den här sista pusselbiten. Men vill man ha en opersonlig och sval relation med sin kommunikationsbyrå, då ska man inte jobba med oss.

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.