Vårt erbjudande

 

Konceptuell varumärkesbyggande kommunikation som ger förändring

Grunden i alla delar av vårt erbjudande är att skapa konceptuell varumärkesbyggande kommunikation som ger förändring, värde och sälj, oavsett vilken typ av kommunikationsutmaning vi ska lösa. Det gör vi genom att vi oftast arbetar som fullservicebyrå för våra kunder. Med det menar vi att vi är den sammanhållande hubben för samtliga kommunikationsaktiviteter i alla tänkbara kanaler. Vi hjälper våra uppdragsgivare med en bredd av kommunikationsuppdrag i hela kommunikationskedjan, från planeringen och strategierna hela vägen ut till de konkreta aktiviteterna mot alla målgrupper. Oavsett aktivitet och kanal. Vi är garanten för att de värden som våra kunder delar med sina målgrupper kommuniceras stringent, kanalanpassat och aldrig tappar bort sitt erbjudande av värde, nytta och underhållning. För att göra detta på rätt sätt och underlätta arbetet behöver man ha tänk igenom sitt upplägg ordentligt. Därför börjar vi alltid med att slå ett öga på strategierna. Är era styrdokument på plats?

Vi på Byråteket har lång erfarenhet av att hjälpa våra uppdragsgivare att hitta sina värden och nyttan i sitt erbjudande och se till att hela deras ekosystem inom kommunikation blir tydligt och lätt att förstå såväl internt som externt. Hör av dig så berättar vi mer!

Några av våra tjänster:

Varumärke

Vi på Byråteket brinner för varumärken och för att skapa, bygga och designa dem, strategiskt planera hur de ska kommuniceras, vårda och vidareutveckla dem och kommunicera dem rätt till rätt målgrupp.

Några exempel på tjänster:
– Varumärkeskommunikation
– Varumärkesstrategi och profileringsarbete
– Varumärkesplattform
– Brandbook/VM-handbok
– Logo och profilarbete
– Grafisk manual
– Intern implementering

Marknad

Marknadskommunikation innebär att kommunicera både det som är varumärkesbyggande och det som driver sälj. Och att göra det på ett genomtänkt, idéstarkt och konsekvent sätt för att få önskad effekt.

Några exempel på tjänster:
– Kommunikationsplattform
– Koncept & Kampanjer
– Storytelling
– Trycksaksproduktion, DR, broschyrer osv
– Förpackningsdesign
– Film och animering
– Årsredovisning, finansiell info och rapporter

Webb & digital kommunikation

Webben är ofta hjärtat i kommunikationen. Där vi kan informera, diskutera, få leads och koppla samman marknadsaktiviteter med sälj. En bra digital strategi och rätt digitala verktyg för att stödja denna hjälper till att nå uppsatta mål.

Några exempel på tjänster:
– Digital strategi och kommunikation
– Social media-strategi
– Inbound- och Contentmarketing
– Webbdesign, UX
– Annonsering, programmatisk, banners  mm
– Marketing automation
– SEO, Adwords

Sälj

Låt oss se till att glappet som ofta finns mellan marknad och sälj täpps till en gång för alla. Med rätt verktyg, säljargumenten förpackade tydligt men kreativt och förankrade i en bra säljprocess och all marknadsföring i linje med säljverktygen gör vi arbetet både roligare och mer framgångsrikt.

Några exempel på tjänster:
– Sälj- och företagspresentationer
– Säljverktyg
– Kampanjinförsäljning ÅF
– Sälj-kickoffer
– Säljande kommunikation

Föreläsningar & workshops

När något behöver implementeras i organisationen – kanske en ny varumärkesplattform, ett internt beteende som behöver förändras eller om det rent allmänt behövs en vitamininjektion i form av en inspirerande föreläsning så kan vi hjälpa er med det. Eller hålla i en workshop för att involvera medarbetare eller andra målgrupper i beslut som ska tas och material som ska arbetas fram. Ibland behövs ett utifrånperspektiv.

 

 

Extern marknadsavdelning

Oavsett om ni har en tillfälligt underbemannad marknadsavdelning eller om ni har valt att outsourca hela funktionen så kan vi bistå.
Vi arbetar både strategiskt och taktiskt och har erfarenhet från uppdrag där vi arbetar med att driva marknadsfrågorna helt till att vara en del i vår kunds team.

Några exempel på tjänster är:
– Rådgivning
– Strategisk konsultation och planering
– Taktiskt genomförande och produktion
– Utbildning av inhouseavdelningar

Behöver ni en ny partner för konceptuell varumärkesbyggande kommunikation?

Byråteketbloggen

Intern implementering av varumärkesplattformen

    Varför är det så viktigt och hur gör man en bra intern implementering av varumärkesplattformen? Kan vi inte bara skicka ut instruktionerna? De är så tydliga. Allt finns att läsa där. Och hur ska vi i så fall göra implementeringen? Med de frågor som kan uppkomma i...

läs mer

Guide: 10 tips hur man gör en lyckad produktlansering

    Ni är färdiga med er produktutveckling, har gjort er affärsanalys och tagit fram strategin för era mål med den nya lanseringen. Nu är ni framme vid det viktiga steget att ta fram kommunikationen och marknadsföringen för ert erbjudande. I vår guide: 10 tips hur man...

läs mer

Starka varumärken säljer mer lönsamt

    Starka varumärken säljer mer lönsamt. Vad är egentligen ett starkt varumärke? Innebär det att varumärket är mest välkänt? Varför ska jag investera pengar i min marknadsföring av varumärket när jag lika gärna kan investera i snabbare direkta säljåtgärder? Eller...

läs mer

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.