Vårt erbjudande

 

Strategisk kommunikation som ger värde och resultat

Strategisk kommunikation är grunden i alla delar av vårt erbjudande. Att skapa strategi, design och konceptuell, varumärkesbyggande kommunikation som ger värde, förändring och konvertering.

Det gör vi genom att vi oftast arbetar som fullservicebyrå för våra kunder. Dvs den sammanhållande hubben och övergripande, breda kommunikationsbyrån som hjälper er att hålla ihop alla kommunikationsuppdrag i hela kommunikationskedjan. Från planeringen och strategierna, hela vägen ut till de konkreta aktiviteterna mot alla målgrupper, i alla tänkbara kanaler.

Strategisk kommunikation för att möta målgruppernas behov

Vi är garanten för att de värden som våra kunder delar med sina målgrupper kommuniceras stringent, kanalanpassat och aldrig tappar bort sitt erbjudande av värde och nytta. Och svarar upp mot målgruppernas behov och drivkrafter i alla steg på deras köpresa.

 

För att göra detta på rätt sätt och underlätta arbetet behöver man ha tänk igenom sitt upplägg ordentligt. Därför börjar vi alltid med att slå ett öga på strategierna. Är era styrdokument på plats?

Vi på Byråteket har lång erfarenhet av att hjälpa våra uppdragsgivare att hitta sina värden och nyttan i sitt erbjudande. Och se till att hela deras ekosystem inom strategisk kommunikation blir tydligt och lätt att förstå såväl internt som externt.

Hör av dig så berättar vi mer och lyssnar in oss på era behov!

Några av våra tjänster:

Varumärke

Vi på Byråteket brinner för varumärken och för att skapa, bygga och designa dem, strategiskt planera hur de ska kommuniceras, vårda och vidareutveckla dem och kommunicera dem rätt till rätt målgrupp.

Några exempel på tjänster:
– Varumärkeskommunikation
– Varumärkesarkitektur
– Varumärkesstrategi
– Varumärkesplattform
– Brandbook/VM-handbok
– Logo och profilarbete
– Grafisk manual
– Intern implementering

Marknad

Marknadskommunikation innebär att kommunicera både det som är varumärkesbyggande och det som driver sälj. Och att göra det på ett genomtänkt, idéstarkt och konsekvent sätt för att få önskad effekt.

Några exempel på tjänster:
– Kommunikationsplattform
– Koncept & Kampanjer
– Storytelling
– Trycksaksproduktion, DR, broschyrer osv
– Förpackningsdesign
– Film och animering
– Marknads-PR

Webb & digital kommunikation

Webben är ofta hjärtat i kommunikationen. Där vi kan informera, diskutera, få leads och koppla samman marknadsaktiviteter med sälj. En bra digital strategi och rätt digitala verktyg för att stödja denna hjälper till att nå uppsatta mål.

Några exempel på tjänster:
– Digital strategi och kommunikation
– Social media-strategi
– Inbound- och Contentmarketing
– Webbdesign, UX
– Annonsering, programmatisk, banners  mm
– Marketing automation
– SEO, Adwords

Sälj

Låt oss se till att glappet som ofta finns mellan marknad och sälj täpps till en gång för alla. Med rätt verktyg, säljargumenten förpackade tydligt men kreativt och förankrade i en bra säljprocess och all marknadsföring i linje med säljverktygen gör vi arbetet både roligare och mer framgångsrikt.

Några exempel på tjänster:
– Sälj- och företagspresentationer
– Säljverktyg
– Kampanjinförsäljning ÅF
– Sälj-kickoffer
– Säljande kommunikation

Föreläsningar & workshops

När något behöver implementeras i organisationen – kanske en ny varumärkesplattform, ett internt beteende som behöver förändras eller om det rent allmänt behövs en vitamininjektion i form av en inspirerande föreläsning så kan vi hjälpa er med det. Eller hålla i en workshop för att involvera medarbetare eller andra målgrupper i beslut som ska tas och material som ska arbetas fram. Ibland behövs ett utifrånperspektiv.

 

 

Extern marknadsavdelning

Oavsett om ni har en tillfälligt underbemannad marknadsavdelning eller om ni har valt att outsourca hela funktionen så kan vi bistå.
Vi arbetar både strategiskt och taktiskt och har erfarenhet från uppdrag där vi arbetar med att driva marknadsfrågorna helt till att vara en del i vår kunds team.

Några exempel på tjänster är:
– Rådgivning
– Strategisk konsultation och planering
– Taktiskt genomförande och produktion
– Utbildning av inhouseavdelningar

Behöver ni en ny kommunikationspartner?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.