Årsredovisning

Årsredovisning

Att producera en årsredovisning är något som många företag måste göra. Och att få siffror, noter och versioner på plats styrs med stor noggrannhet av ett strikt schema. Det man ibland tyvärr missar är att se på årsredovisningen som den marknads- och varumärkesbärare den faktiskt är. Ett gyllene tillfälle att nå ut och kommunicera med målgrupper som man inte alltid annars når ut till och att använda denna ofta påkostade och väl genomarbetade trycksak som ett komplement till sin övriga marknadskommunikation.

 

Vi har erfarenhet av produktion av årsredovisningar och har koll på både den viktiga bakvagnen med sina krav, tidplaner, versioner, deadlines och den noggrannhet som det arbetet innebär men även på framvagnen där många möjligheter till positiv kommunikation finns. Vi har genom åren gjort flera större produktioner och även ett flertal mindre. Vi kan hjälpa er oavsett vad det är för årsredovisning ni är ute efter. Hör av er så berättar vi mer.

Så här kommer vi igång

Det är viktigt att arbetet med er årsredovisning läggs upp på rätt sätt. Vi brukar vi börja med att ses och prata igenom omfattning, mål och tidplan. För att vara effektiva i vår arbetsprocess är det bra om ni inför vårt möte har funderat igenom det här:

N

målsättningar

Vilka är era målsättningar med aktiviteten

N

Målgrupper

Vilka är de primära och sekundära målgrupperna

N

Underlag

Samla ihop lite underlag där vi kan läsa på om uppdraget, trycksaker, grafisk manual, kommunikationsplattform. Det behöver inte vara så sorterat men det ger oss en snabbare start i vårt researcharbete

N

Värde & nytta

Vilket är det främsta värdet och nyttan ni kan erbjuda era målgrupper

N

Synergieffekter

Tänk igenom om aktiviteten ska samverka med några andra kanaler

N

Ladda ner vår briefmall

Vill ni vara riktigt effektiva med tiden kan ni ladda ner vår briefmall här:
Byråteket Briefmall
Här har vi samlat alla frågor vi behöver ha svar på för att sätta igång vårt samarbete.

Läs gärna mer i vårt nyhetsbrev & blogg

Vill du läsa mer om några av de tips, ideer och reflektioner vi har inom olika ämnen så anmäl dig till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer att dyka upp ungefär en gång i månaden och innehåller bland annat utdrag från våra senaste inlägg i vår blogg och annan information och inspiration som vi gärna vill dela med oss av.

Du anmäler dig till vårt nyhetsbrev genom att lämna ditt namn och epost i formuläret i vår sidfot

Vår blogg ja! Kika gärna in i den och botanisera bland våra artiklar där vi delar med oss av hands-on-tips, inspiration och trender kring marknadsföring som vi tror kommer underlätta och inspirera vardagen för dig som också jobbar med kommunikation.

Du hittar våra blogg här. I den kommer du framöver kunna läsa inlägg om t ex årsredovisning.

Behöver ni hjälp med er årsredovisning?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.