Våra CSR-projekt

Byråteket CSR – Reklambyrå i Malmö som arbetar för Malmö

Vi på Byråteket vill som näringsidkare i Malmö dra vårt CSR-strå till stacken för vår närmiljö. Byråteket är en reklambyrå i Malmö som arbetar för Malmö. Staden vi älskar och vi verkar i. Vi jobbar just nu som strategisk kommunikationspartner för två Malmöorganisationer som på två helt olika sätt arbetar hårt för att stärka bilden av varumärket Malmö (som ju på senare tid fått lite väl oförtjänt dåligt rykte). Men framför allt för Malmöbon och människorna i vår region. Bygga vi-känslan, gemenskapen, styrkan och stoltheten över Malmö för så väl Malmöbon som för näringslivet.

Reklambyrå i Malmö som arbetar för Malmö
I detta arbete bistår vi med vår tid och kunskap för att sprida deras budskap, skapa deras strategiska styrdokument, bygga deras varumärke och hjälpa till med att fylla deras kommunikation med engagerande innehåll för att vi tillsammans ska nå de uppsatta målen.

Byråteket Malmö I love you

Malmö I love you

Malmö, I Love You är en inkluderande innehållsplattform för samhällsnytta och engagemang som drivs av den ideella organisationen Cities of Love Scandinavia som en del av ett globalt nätverk skapat av producenterna bakom de hyllande filmerna Paris, Je T’aime, New York, I Love You och Rio, I Love You. Plattformen bygger på att Malmö, I Love You, i samverkan med näringslivet, institutioner och invånarna i staden skapar sociala och kulturella aktiviteter och evenemang. Skrivet, fotograferat och filmat innehåll, som lyfter fram stadens kreativitet, mångfald och kärlek. Det visar på vilka positiva effekter det får när myndigheter, företag, kreativa aktörer och stadsbor förenas och agerar gemensamt för en hållbar utveckling, i detta fallet för staden Malmö.

Reklambyrå i Malmö som arbetar för Malmö
Byråteket vill som reklambyrå i Malmö, arbeta för Malmö genom att bidrar till att öppna upp och föra samman kontakter i näringslivet i vår stad. För att detta arbetet i och för Malmö ska bli så fruktbart, engagerande och stärkande på så många fronter som möjligt. Vill du vara med och bidra genom sponsring eller deltagande i aktiviteter? Vi hjälper gärna till med att ta fram strategier och koncept för att bära ut din idé under vårt Malmö I love you-paraply. Ta kontakt med Malmö I love you via hemsidan nedan. Välkommen! 

Läs mer på: malmoiloveyou.com och på facebook

PRESS:
180630 https://www.sydsvenskan.se/2018-06-30/big-slap-donerar-300-gratisbiljetter-till-malmos-ungdomar

180412 https://www.sydsvenskan.se/2018-04-12/fika-for-integration-innan-mff-match-100-gratisbiljetter

170903 https://www.sydsvenskan.se/2017-09-03/malmo-i-love-you-ska-bli-internationell-storfilm-och-skanka-hopp-till-malmobor?redirected=1

 

Stiftelsen för Malmö Konstmuseum

En stor del av den fantastiska konstsamling som tillhör Malmö Konstmuseum står idag magasinerad, helt osedd. Med sin passion för konsten och Malmö, jobbar Stiftelsen för Malmö Konstmuseum för att göra all konst som tillhör Malmö Konstmuseum tillgänglig för en större publik och slutligen öka konstintresset i samhället och stärka varumärket Malmö. Stiftelsen arbetar aktivt på att ackumulerar kapital genom donationer från näringslivet och privatpersoner för att stödja förverkligandet och etableringen av ett nytt betydande Konstmuseum i Malmö. Allt sida vid sida med Malmö Stad.

Reklambyrå i Malmö som arbetar för Malmö
Vi på Byråteket har tagit fram kommunikationsstrategier för att strukturera och kommunicera stiftelsens syfte och mål tydligt. Vi har även arbetat fram löftet ”För konsten. Ett nytt och betydande Malmö konstmuseum. För alla.” för att tydligt samla helheten kring varför stiftelsen startats från början och vad som är hela syftet med arbetet. (Hur man samlar sina kommunikationsstrategier i en kommunikationsplattform kan du läsa mer om här.)

Vill du vara med och bidra med en donation? Det kan du enkelt göra via hemsidan nedan. Välkommen!
Läs mer på sfmk.org och på linkedin

PRESS:

200705 https://www.sydsvenskan.se/2020-07-05/ekonomistudenter-kravs-besoksboom-for-att-rattfardiga

200520 https://www.sydsvenskan.se/2020-05-29/malmo-redo-att-skriva-avsiktsforklaring-om-nytt-konstmuseum

200229 https://www.sydsvenskan.se/2020-02-29/konststiftelsens-krav-avsiktsforklaring-nu

200308 https://www.sydsvenskan.se/2020-03-08/i-ett-nytt-museum-skulle-malmoborna-fa-se-sin-enorma

190922 https://www.sydsvenskan.se/2019-09-22/nya-konstmuseistiftelsen-svarare-att-fa-in-pengar-om-museet

190122 Wingårdhs ritar på tre alternativ för nytt konstmuseum i Malmö

181010 Ny stiftelse vill skapa ett konstmuseum av hög internationell standard i Malmö

181010 Vill skapa konstmuseum

Vill du veta mer om oss eller våra Malmöprojekt?

Så kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Fyll bara i dina uppgifter nedan så får du matnyttiga artiklar kring kommunikation varje månad.